DaMMen in eMMen

There are no translations available.

Van 9 tot en met 17 april strijden de 12 beste dammers van Nederland om de nationale titel. En waar kan dat nu beter georganiseerd worden dan in een gemeente die sport hoog in het vaandel heeft staan? Dat Emmen Meer Mogelijk Maakt, laten wij graag aan u zien.

Het Bruggebouw van ons gemeentehuis staat een week lang open voor alle damliefhebbers. Maar ook daarbuiten worden allerlei activiteiten georganiseerd om de damsport te promoten. Bij jong en oud. Hier hebben wij uiteraard graag aan meegewerkt.


Bezoekers van onze gemeente nodig ik van harte uit om zich te laten verrassen door de vele gezichten die Emmen kent: een mooi, levendig stadscentrum met een grote variatie aan winkels en natuurlijk het Dierenpark Emmen. Maar Emmen kent ook veel rust en ruimte. Het uitgestrekte hoogveenreservaat Bargerveen bij Zwartemeer en Weiteveen en onze prachtige dorpen zijn een bezoek meer dan waard.

Ik vind het fantastisch dat de gemeente Emmen door het NK Dammen op de kaart wordt gezet en wens u een geslaagd kampioenschap en een prettig verblijf in Emmen toe!


Cees Bijl,
Burgemeester
Gemeente Emmen

 

 

 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner