Kruitdampen en Gerrit Boom

There are no translations available.

De kruitdampen van Superwoensdag zijn opgetrokken. Drie beslissingen in de middagronde, het hadden er vier of misschien vijf kunnen zijn. Een compleet heldere kijk op het gebeurde zullen we hier rond de speelzaal pas krijgen bij het arriveren van de analysebulletins door Gerrit Boom. Komt dat zien in Emmen!

Gerrit Boom stelt voor de bezoekers het bulletin van de vorige dag ter beschikking. Onder de knop “NK2010, analyses” vindt u hoogtepunten daaruit.

U ziet wat u mist als u denkt, dat u alles van achter de computer even goed meemaakt. Bovendien gaat daar de toelichting op de partijen die heet van de naald gegeven wordt, aan u voorbij. Vandaag en morgen ziet u Jacob Okken, Zainal Palmans en Wouter Sipma aan het werk. Zaterdag laat Johan Krajenbrink zijn licht weer schijnen op zaken die rechtstreeks tot zeer zijdelings met het dambord te maken hebben. Kortom, blijf niet voor uw beeldscherm hangen maar pak onmiddellijk de trein naar Emmen!
Als u Emmen echt te ver vindt, dan zit er niets andes op dan het analysebulletin van Gerrit Boom te bestellen (onder de knop). Geen geld! De volgende dag hebt u dan de antwoorden op al uw vragen in de mailbox.

Herm Jan Brascamp

 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner