View guestbook

These are the entries in our guestbook

Search guestbook entries

Number of entries in guestbook: 24

Display # 

Henk Stoop
2010-04-17

Bedankt!
Beste mensen van de organisatie. Ik wil jullie hartelijk danken voor de prima organisatie. Van de spelers heb ik begrepen dat zij uitstekend verzorgd zijn. In en rond de toernooizaal was alles goed geregeld, en ook op internet was dit NK prima te volgen. Hulde!

Gast Australie = Lex Mulder
2010-04-17

Bedankje
Piet Bouma en Herm Jan Brascamp, hartelijk dank voor jullie reactie.Hopelijk kunnen we bij het volgende NK of bij een ander belangrijk tournooi sommige van de naar voren gebrachte ideeen realiseren.Ben al heel lang uit Nederland weg, maar nog steeds gek op dammen.Er is nu fantastisch veel actueel dammateriaal dat aangeboden wordt via links op het internet: algemene informatie, nationale kampioenschappen, tournooien, enz., enz. Een ware weelde, en een goede reden om al die (software) computer whizkids die dat bewerkstelligen daarvoor hartelijk te bedanken. En Alexander Baljakin: van harte gefeliciteerd met je 2de nationale titel, je stak met kop en schouders boven die anderen uit!

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

De Joker
2010-04-17

Grootmeester van de lol, alias de Lolkoning
Lieve Jokerin, Ik ben apentrots op je prestatie, bij de eerste drie! Een stevige pakkerd en doe Lor de groeten als je haar ziet. Ik leef nog, zoals je ziet.

Herm Jan Brascamp
2010-04-16

ideeën
Beste gast uit Australië, Hartelijk dank voor de ideeën! Nummer 3, is dat wat we nu aan het doen zijn? Nummer 1, geweldig. Nummer 2, daar moet je een liefhebber van publieksprijzen voor zijn. Nummer 4, een webcam in de demonstratieruimte! Ook prachtig. Alleen: demonstraties als dit jaar ( met een grote inbreng van de spelers zelf) vormen nog haast de enige reden om niet thuis te blijven in plaats van  (wat eigenlijk hoort natuurlijk) naar de speelzaal te komen. Nog een aanvulling van mijn kant:  5. ik zou graag meer analyses op de website zien. De enkele van Gerrit Boom die er op staan, zijn prachtig. Ze smaken naar veel meer.

Piet Bouma
2010-04-16

Felicitaties
Felicitaties aan de nieuwe (oude) kampioen van Nederland, Alexander Baliakin! Fantastische partijen! En gast uit Australie: Je wensen zijn genoteerd. Mogelijk worden ze in de toekomst (WK 2011) vervuld.

Gast uit Australie
2010-04-16

Dammers kneusjes
Als de FMJD en andere orgnisatoren van belangrijke tournooien steeds toegeven aan de eisen van sponsoren om op sommige dagen 2 partijen op een dag te spelen (kunnen sponsoren mooi hun hand op hun beurs houden), dan zal de dambeweging nooit voor volwassen aangezien worden. We blijven dan bij voortduring kneusjes, in vergelijking met de schakers, die - het zij toegegeven - op ruimere financiele steun kunnen rekenen. Inderdaad een mooie site, mijn complimenten! Maar waarom geen:1) geselecteerde interviews na elke ronde met 1 of sommige van de deelnemers,2) geen publieks - internet prijs voor de mooiste partij van de ronde, gespekt met wat Eurotjes 3) er is hoegenaamd geen interactie tussen de beheerders van de site en het internet publiek 4) er is niets te zien of te horen van de grootmeester commentatoren. 

Gast uit Darwin Australie
2010-04-16

Klasse apart?
Laat Baljakin - tenminste in dit tournooi - zien dat hij in dit gezelschap een klasse apart is?

Gast
2010-04-13

Thijssen?
Ik heb opgelet gast, maar....

Gast
2010-04-12

Thijssen nummer 1
Kees slaat toe tegen Auke met een nieuwe theorie, let op damliefhebbers!!!!

PeterM
2010-04-11

prachtig
Mooie site, mooie locatie en dat in een mooie stad. Succes beste organisatoren en damliefhebbers. Vroeg me wel af of er niet een dag later wat kort commentaar kan bij de gespeelde partijen? Wat je bij schaken wel vaak ziet. En even een korte reactie van de spelers. (Of kijk ik verkeerd?) Maar complimenten hoor!

<< Start < Prev 1 2 3 Next > End >>
Page 1 of 3

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner